JAK A Z ČEHO VAŘÍME?

Všechny pokrmy, které najdete v menu GREENHOUSE RESTAURANT, jsou připravovány v souladu se zásadami zdravého životního stylu. Pro naši kuchyni pečlivě vybíráme kvalitní suroviny, čerstvou zeleninu a přírodní ochucovadla. Při přípravě používáme některé BIO potraviny, rostlinné oleje (řepkový nebo olivový) a sojovou smetanu namísto živočišné.
 
Podávaná jídla dochucujeme v rozhodující míře zdraví prospěšnými ingrediencemi: bylinkami, česnekem
či mořskou solí. Jako zahušťovadla používáme kukuřičnou mouku, bramborový škrob a pohankovou mouku. Většina pokrmů je upravována za pomoci vodní páry. Tento způsob umožňuje omezení tuků. Připravená jídla tak neztrácejí vitamíny, mají nízké nutriční hodnoty, nevysušují se a zachovávají si jedinečnou chuť.
 
INTERIÉR

Prostředí restaurace GREENHOUSE je vytvořeno tak, aby na vaše smysly působilo obdobně, jako podávaná jídla: tedy lehce, vzdušně, prosvětleně. Jde nám o to, abyste se dobře naladili před jídlem, a následně se stejně příjemně cítili i po jeho konzumaci. Příjemný a přirozený pocit navozují samotné dominantní materiály tvořící interiér: kámen, dřevo a sklo.